Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Kanske?

 

kommer det att händ något

det tror jag inte på

förrän jag har skriftligt på det

jag fick äntligen

ett telefonsamtal

från tjejen på hyresgästgästföreningen

hon hjälper mig med att skriva

till hyresvärden där jag begär ersättning

då jag in kan använda min altan

hon skulle göra det direkt

när det var färdigt

skulle hon maila

det hon skrivet

så jag får godkänna det

om det blir i dag eller om en och en halv vecka

det sa hon inget om

jag har ju väntat i över en vecka

att hon skulle höra av sig

jag hade gett upp när hon ringde

jag tänker inte sitta hemma och vänta

nu är det dags att jag åker och kollar

på strykjärn

mitt har varit trasigt

över en månad nu

det lilla resestrykjärnet

fungerar

men inte i längden

hoppas hon har skickat det hon skrivet

när jag kommit hem

så jag kan läsa och kanske godkänna det

 

anits 18 september 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-18 12:10



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Hoppas att det vänder snart!<3
2015-09-21

  Lars Hedlin
JA du har många som håller på dig vännen..kram
2015-09-19

  ResenärGenomLivet
Jag hoppas tillsammans med dig...
2015-09-19

  Eva Helene VIP
Håller med nedanstående "talare".
2015-09-19

    Dan Myrbeck
Vi hejar på dig och följer
härvan to the bitter end!
2015-09-18

  Bibbi VIP
Så hoppas även jag.
2015-09-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP