Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nytt liv tänds.


Ljusa dagrar



Livet vänder in mot
klarare dagrar. Det
finns ingen väg åter
till Gårdagen. Den
har flytt ur Nuets
skarpa Grepp, in i
det totala mörkret.-

Här lyser armaturer - å
beskedligt månsken gör
nätterna mildare och för
oss närmare varandra å
Kosmos´dolda Danser.
Tiderna slocknar å
tändes igen, i nytt Liv.

***

Ljusa dagrar genom
Världen i Morgonen,
tyder på att Verkligheten
fortfarande är av liv,
trots att Gårdagen har
gått bort, - ej längre är !
Ny tid nalkas oss ...

Å, vi följer med mot
spännande förlopp i
Äventyret Livet, som
lyser, än, efter att ha
dukat under tusen ggr.,
medans Månen log i
en oåtkomlig Himmel.






Fri vers av Marianne Räf
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-19 21:42



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
En vandring genom livet som skiftar i oändliga nyanser.....
Väldigt vackert skrivet!

Bokmärker!
2015-09-27

  ResenärGenomLivet
Mmm...gårdagen finns inte mer, så vi kan bara se framåt...fint...
2015-09-22

    ej medlem längre
Dina ord sprider värme i kroppen att läsa. Här finns både styrka, livsglädje och hopp! Tack!
2015-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf