Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemma igen

drömde mig lycklig
med dig inatt

bortom måsten
fanns beröring och skratt

längtar så
efter nattens spel
om närhet och lek

nu när jag
kommen hem är




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 221 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-20 20:01



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt framfört
2015-09-28

  Hanna Mari Wallin
ord fyllda av ömhet och längtan, fint skrivet.
2015-09-23

  Fem hjärtan VIP
Fint och längtansfullt skriven!
2015-09-21

    Dan Myrbeck
Vackra och kärleksfulla ord.
2015-09-21

  Lars Hedlin
Underbara sköra rader om beröring och kärlek..kram<3
2015-09-21

    ej medlem längre
Fint om längtan.
2015-09-21
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler