Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All min ångest

All min ångest
Är som ett klot.

Ibland exploderar det
Och blir det en miljon små byggstenar

Som kilar sig fast.

Ibland blir klotet platt
Och ebbar ut i små skummande vågor.

Och när jag tänker på vad jag gjort

ALLT jag gjort

Blir klotet så stort


Så smärtsamt

Att jag nästan dör.

Men i skuggan av all smärta
Ser jag dig

Min fina pojk
Le mot mig

Och jag känner mig fri
Älskad och fin

Fast jag nog inte förtjänat det.

Du är allt
som Gud kunde gett mig.

Och mitt klot

Som sitter så djupt
Blir mindre när jag ser på dig

Men jag är rädd att karma
Ska hinna ifatt mig.

Trots att jag älskar dig
I varje andetag.




Fri vers av Smygande
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-20 21:47



Bookmark and Share


  Robin V
Väldigt vacker text!
2015-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Smygande
Smygande