Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNOBBISMENS DILEMMAN

att det ser

bra ut

 

än att

det är bra




Fri vers (Fri form) av Wolf Wallström
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-21 11:55



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Nu publicerar så
mycket sanningar.
Beundransvärt!
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Wolf Wallström
Wolf Wallström