Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på goa alba


Tidig tisdag morgon 22 september 2015

 

klockan är halvsex

jag vaknar innan väckarklockan ringer

i dag ska jag och alba hålla varandra

sällskap några timmar

jag går upp direkt

annars är det risk att jag somnar om

tar medicinen som gör att jag får

springa på toaletten flera gånger

gör i ordning kaffe

ser ut genom altandörren

medan jag väntar på att kunna hälla upp

kaffe i min mugg

det lyser i några fönster

annars är det tyst och stilla

denna grå mulna morgon

jag plockar i ordning det jag ska med mig

när jag är hos alba

det kommer att bli en lång dag

vi ska ha möte i hembygdsföreningen i kväll

jag hoppas det inte blir sp sent

tyvärr brukar det bli det

alltid något som kommer upp

som det blir diskussioner om

nu är det dags för mig att äta frukost

för att sen ge mig i väg

till min fyrfota vän alba

 

anits 22 september 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-22 06:45



Bookmark and Share


  Maria T
Trevligt att läsa
2015-09-23

  Anya VIP
Låter som om det kommer att bli en härlig dag. Varmt berättat!
2015-09-23

  Anya VIP
Låter som om det kommer att bli en härlig dag. Varmt berättat!
2015-09-23

  Lars Hedlin
Hoppas att din dag blev härligt bra! kram
2015-09-23

  Ljusletaren VIP
Säger som Eva Helene/kram
2015-09-23

  Eva Helene VIP
Hoppas dagen blev bra! Fint foto på Alba!
2015-09-23

  Fem hjärtan VIP
Hoppas att du fick en härlig dag med Alba :-)
2015-09-22

  ResenärGenomLivet
Så gott att du har din fyrfota vän...hoppas dagen blev bra...
2015-09-22

    Dan Myrbeck
Hoppas på lyckad dag!
2015-09-22

    ej medlem längre
Fint berättat. Å med glädje!
2015-09-22

  Bibbi VIP
Önskar Dig en bra dag.
2015-09-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP