Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Min historia

 

alla har vi en historia att bära med oss

jag har min

den bär jag som en tung ryggsäck

som jag försöker tömma

lite då och då

det konstiga är när jag tömt

kastat bort en del

så fylls den igen

på något konstigt sätt

tänk så mycket det händer i en människas liv

under hennes levnadsdagar

en dag hoppas jag att min ryggsäck

börjar bli så tom att jag orkar bära den

det finns dom som tror sig veta allt om mig

det kan ingen göra

inte ens mina syskon

eller mina barn

jag har berättat en del för min bror

det var bara en del som tynger mig

men mycket viktigt att han fick veta

nu försöker jag rensa bort allt som varit fel

allt elände och det hemska

jag varit med om

det är skönt att få berätta

och tömma det som gör så ont

ryggsäcken lär aldrig bli tom

men den kan bli betydligt lättare

 

anits 23 september 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-09-23 16:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint du skriver. Tack!
2015-10-02

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-09-29

  ULJO
Fint och modigt att bjuda på sig själv
2015-09-28

  ResenärGenomLivet
Ibland behöver man hjälp att bära...då blir det lättare...
2015-09-25

  Lars Hedlin
JA bra där vännen ut med det som tynger och fyll på med värmande saker
2015-09-25

  Fem hjärtan VIP
Bra att du försöker tömma din ryggsäck ibland! Viktigt och modigt!

2015-09-25

    ej medlem längre
I min kyrka har vi möjlighet att bikta oss och det har jag gjort några gånger. Det känns så skönt efteråt, men man blir inte helt fri som du säger är det.
2015-09-23

  Eva Helene VIP
Klokt tänkt och fint skrivet. Fin bild därtill.
2015-09-23

  Bibbi VIP
"Kasta din börda på Herren, han skall uppehålla dig"...så Du inte vacklar. Psaltaren 55:23
Så fick jag göra till sist.
2015-09-23

    Dan Myrbeck
Man kan ställa ner ryggsäcken ett tag och vila ibland. Eller få hjälp av andra att bära den.
2015-09-23

  Alexander Gustafsson VIP
helt rätt
dela med dig!
2015-09-23

    ej medlem längre
Ju mer du öppnar den,
detsto lättare blir den att bära!
2015-09-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP