Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Under the stars







lets make
love

under the stars


tonight




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-28 06:21



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin uppmaning!
2015-09-28

    ej medlem längre
Sinnligt och sensuellt.
2015-09-28

  Lars Hedlin
Wonderful and beautiful <3 And the universe will watch ....<3
2015-09-28

  KYREUS of Sweden
finemang!
2015-09-28

  Hanna Mari Wallin
ljuvliga rader :)
2015-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell