Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLODRÖD MÅNE - tanka

Blodröd månes natt

inramad av takfönster

tände passion

såg nakna känslor tala

alla sinnens vackra språk




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-09-28 17:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
GILLAS!
2015-09-29

  Magdalena Eriksson VIP
Missade månen fick en skymt av din
vackert i tanka
2015-09-28

  M.Eta
Det är lite romantik över månen.
2015-09-28

  Marianne Räf
Skön Passion...!
2015-09-28

    ej medlem längre
Sensuella fantasier i vacker Tanka.
2015-09-28

    ej medlem längre
Fantastiskt vacker tanka
2015-09-28

    Dan Myrbeck
Fint skildrat
2015-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP