Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är en Fälla!


Ej ödmjuk !


Jag vill inte va´ ödmjuk !

Det är, som att självförödmjuka sig!

Har ingen orsak å va´ ödmjuk! Är --

allergisk mot begreppet, mot ordet !

I helvete jag är -- ödmjuk !

Är som att springa tjänster åt

Belsebub -- å att tillstå att man

saknar, ej har - Värde å Värdighet, -

är ett anpassat objekt ini Fi:s Fällor !

Ömsinthet, - däremot, - tycker jag

är vackert; en diamant, som

kärestor slipar på, -- för -

-- Skönhetens Skull .... ~~







Fri vers av Marianne Räf
Läst 233 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-09-30 01:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grattis till välförtjänt placering!
2015-10-05

  överlevaren VIP
Ödmjuk med förstånd annars blir man mesig och det är inte du... för dig är det riv i.
2015-09-30

    Dan Myrbeck
Instämmer! Ödmjukhet andas för mycket Jantelag.
2015-09-30

    ej medlem längre
Självrespekten är det viktigaste som finns....och det visar du i dina ord här att du har!
2015-09-30

  louisegirl
Bra ordat!
2015-09-30

  Lars Hedlin
Bra där min vän!
2015-09-30

    ej medlem längre
Säger som Senta här
bra skrivet M.
2015-09-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Håller med dig. Ömsinthet är ett vackert ord och begrepp.
2015-09-30

    ej medlem längre
Självklart ska man hålla på sin värdighet. Inte låta sig tryckas ner av dumma människor!
2015-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf