Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKSLEK

 

Ska vi leka kärleksleken?


klä av oss mörkret

lager för lager

tills vi står blottade

i all vår skröplighet

nakna till kropp och själ

klä på oss kärlekens ljus

lager för lager

tills vi står rustade

i all vår härlighet

nakna till kropp och själ

 

och leken blir vild och vacker




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-10-06 18:12



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
klä på och av
frågan är när ? när det passar sig.
vildheten varje dag med eller utan!
2015-10-08

  Valter Örn VIP
Underbart med kärleken som en kär lek mellan människor utan förklädnad vare sig fysiskt eller mentalt.
2015-10-07

  ULJO
Underbar text
2015-10-07

  Lars Hedlin
Oj underbar! Gillas mycket :)
2015-10-07

  M.Eta
Skönt att livet får leka ibland. Härlig text!
2015-10-06

  Rise Little One
Är det för mycket begär att vara nakna till både kropp o själ för en kärlekslek?
2015-10-06

    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina text ...
2015-10-06

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om det magiska med kärlekens ljus!
2015-10-06

    Dan Myrbeck
Bra och konsekvent struktur.
2015-10-06

    ej medlem längre
Ljuvlig är den leken...
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP