Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Är jag stark nog?



Undrar ibland
om jag är stark nog
att klara denna resan

blott doften av din hud
och tidens vingslag
bär svaret på frågan





Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 219 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-09-30 19:35



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin. Tänker på att du gillar havet. På månen finns ju olika "hav", t ex Stillhetens hav...
2015-10-01

  Lars Hedlin
Inom dig finn värmen och styrkan <3 :) Kram
2015-10-01

  Hanna Mari Wallin
vilka ömma och vackra rader


"blott doften av din hud
och tidens vingslag "

särskilt dessa ovanstående.

"
2015-09-30

    ej medlem längre
Vacker!
2015-09-30

    ej medlem längre
Orden griper tag och frågan väcker känslor...
2015-09-30

  Mirreh VIP
Ja, den hemska frågan som alla undrar någon under livets gång. Och bara tiden kan svaret.... eller doften av hans/hennes hud.



Väldigt bra fångat. Kort och klart!
2015-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell