Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Samtidens dunkla dager.


Lycka -- på väg ?



Min mulliga lekamen
hungrar efter Kärlek, -
- ej endast -- bröd !
Min djupa Själ
törstar efter Sanning, -
- ej, blott, världsligt Vin!
Sällan är man 100% nöjd!

Minns min Ungdoms
eviga Kamp att nå
det Liv, då jag förstår -
det jag icke förstod.
Vad var det jag inte
kunde se, -- som, dock,
torde finnas omkring mig?

Glädjestunderna var korta, -
- men starka som björntråd!
Gick ej att slita dem itu, -
- medans de väl pågick !
Garanterat genuina, gavs
mig dessa Ögonblick, - som
en Lön för all min Möda !

Framtidens stjärnor --
lyser, redan, en Väg, -
för mina Sinnen, och i
deras ljus synliggörs en
Livets Högre Mening...
... är det den jag anar,
här, ibland skuggorna ?...






Fri vers av Marianne Räf
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-01 17:42



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jag tror alla hungrar/längtar efter något/någon...
2015-10-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Djupa tankar om livets existentiella frågor, där svaren inte är givna.
2015-10-02

  överlevaren VIP
Framtidens stjärnor lyser klart min vän och underbara stunder i lyckans sal väntar dig .... när tiden är rätt!
2015-10-01

    ej medlem längre
kanske är det så...
Djupa tankar om livet.
2015-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf