Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror det är i - Bromma!


En Falsk Majoritet!


En gång, bott i Bromma.
Men, vart vill ni komma --
med att förbise mig?
En annorlunda tjej??

Det är jag INTE, -- nej!!
Jag tror det SKITER sig, -
om min hunsade Roll -
är utom min Kontroll!

Som om det har gått Troll
uti allt detta Groll, --
- som omger min person,- -
- förutan nånn Pardon !

VEM vill Revolution?
De Mångas Union --
gentemot ett fåtal !
Borde väcka Åtal !

Hans hjässa är så kal!
Det var nånn som, då, stal
hans blå Identitet !
Ifrågasätt EJ det !

En falsk Majoritet, --
-- ilsket blodröd å fet!
De vill sammankomma;-
Tror det är i - Bromma!!!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 178 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-02 09:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tankeäckande!
2015-10-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Du strider för din rätt med ord som vapen!
2015-10-02

  överlevaren VIP
Det finns en röd tråd genom de hetlevrade orden om att inte bli tagen på allvar och respekterad .....
men dig är det ingen som sätter sig på ostraffat.
2015-10-02

    ej medlem längre
Orden skriker och når ända in i mina tankar och känslor. Bra skrivet!
2015-10-02

  louisegirl
Tänkvärt bra skrivet
Några tror att dom äger...men alla är lika värda <3
2015-10-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf