Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Fredag 2 oktober 2015

 

det är fredag morgon

jag har sovit dåligt

vaknat en gång i timmen

solen skiner

det ser ut att bli en fin dag

men ganska blåsig

i dag ska jag gräva upp dom blommor

jag satt i rabatten

hoppas dom kommer att trivas i en kruka

över vintern

ska plocka lite mossa och täcka med

det har gått bra tidigare

så jag hoppas att jag får se aklejan

och kärleksörten blomma på min altan

nästa sommar

jag hoppas att jag då ska ha en altan

där jag kan vara

pyssla med mina blommor

sitta och både läsa och skriva

med en kopp kaffe

bredvid mig

än har jag inte fått något skriftligt

på att min altan är det första

som ska göras när våren börjar nalkas

jag har tappat tron på det människor lovat

men ingenting händer

 

anits 2 oktober 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-10-02 09:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så mycket längtan i orden. Att få det fint. Slutet gör ont.
2015-10-06

  axveronika
vilken vacker nära beskrivning av en vacker dag. De sista två raderna smärtar
2015-10-05

  Fem hjärtan VIP
Du formulerar dina tankar så vackert!
2015-10-04

  Maria T
Hoppas du får en fin altan nästa sommar
2015-10-03

    ej medlem längre
Tack för din vackra text ... Och ge dig inte!
2015-10-02

    Dan Myrbeck
Din altan stavas
SKANDAL.
2015-10-02

  ResenärGenomLivet
Fortsätt hoppas och ge dig inte...
2015-10-02

    ej medlem längre
Sluta aldrig drömma om din altan. Kan inte förstå att folk i din omgivning är så likgiltiga!?
2015-10-02

    ej medlem längre
Likt en sida ur en dagbok!
Väl skriven..
2015-10-02

  Bibbi VIP
Det är lätt att tappa tron i den här världen:-(
2015-10-02

  M M Mannheim VIP
Det är en vacker 2 oktober 2015. Som din text.
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP