Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgsen å seg!


Flickan Glädjelös



En klump i halsen

av oförlöst gråt.

Hjärtat känns klämt.

Du bedrog mig och

jag är på väg i ett

kosmiskt Tomrum, där

det enda Motståndet -

är känslornas porösa

substans - och, jag finner

inget Slut Nånnstans.

Men, - er "Kärlek" är

bara så förbaskat Fel ! ) -:





Fri vers av Marianne Räf
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-03 03:52



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Att bearbeta och hantera kärlekens smärta kan vara segt och hårt.
2015-10-04

  Lars Hedlin
Så tungt!
2015-10-04

    ej medlem längre
Ett bedraget hjärta är tungt att leva med.
2015-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf