Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns det en Bot?


Vår Tids Trauma



Den vansinniga Världen
börjar, nu, mest, likna:
ett 'Myrornas Krig' !

Så många individer kryllar
runt i Terrängen, med
ganska dubiösa Mål ...-

Vart vill de komma ?!
En muslim med ryggsäck, på
bussen, känns obehagligt!

Flyktingar knackar på,
på Välfärdens portar å
vill in till värme å komfort.

Galningar skjuter vilt
omkring sig på skolor, -
å orsakar Total Chock!

Det ser ut som om många
går ett för djävligt --
Öde till mötes ...!

Tiggare å uteliggare
erhåller ingen Pardon i
det iskalla Samhället.

Människor plågas ihjäl på
Sjukhusen. Å, de små fostren
har, knappast, bett å få dö!

Den vansinniga Världen
börjar, nu, mest, likna:
ett 'Myrornas Krig' !...






Fri vers av Marianne Räf
Läst 224 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-03 10:55



Bookmark and Share


  ULJO
Starkt berörande skriver du
2015-10-07

    Dan Myrbeck
Vår kaotiska värld
är ingen värd.
2015-10-05

  överlevaren VIP
Ja det är ett virr varr av hemskheter som ödelägger och påverkar människor samt kränker deras intrigitet.
2015-10-04

  louisegirl
Ja världen är galen, tycker du har förmedlat det bra i din fina dikt
2015-10-04

  Lars Hedlin
Berörs!
2015-10-04

    ej medlem längre
Dina ord skriker ut och man berörs av budskapet!
2015-10-04

  KattenKin VIP
Så sant, vår tid är ett trauma!, iallafall för huvuddelen av oss.

Bra skrivet!
2015-10-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, världen är totalt upp och ner. Var ska detta elände sluta?
2015-10-03

  Marita Ohlquist VIP
Mycket bra tänkt och skrivet!
2015-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf