Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FARVÄL, ERIKSHJÄLPEN

dessa dagar är dagar av förändring

sabotage mot mitt välbefinnande

det är oro och även lite spänning

men jag är bland de övervinnande

allting samverkar till det allra bästa

för en pilgrim som älskar Frälsaren

så stationen som nu ska bli min nästa

blir en helt ny etapp i framtiden

 

 

LARZ GUSTAFSSON   151003




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-03 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP