Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Matteus 7:7-8


VIRVLANDE FLARN

fånga upp detta virvlande flarn

Du som kom för att sona och hela

fånga upp detta irrande barn

så benäget att falla och fela

som ett höstlöv i härjande storm

som ett skeppsbrutet kräk på sin planka

rädda mig, Du vars makt är enorm

och som sagt vi ska be, söka, banka

 

 

LARZ GUSTAFSSON  3/10 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2015-10-03 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP