Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jeremia 29:11; Efesierbrevet 2:10


VANDRAREN OCH VISIONEN

plötsligt är framtiden "oskriven" igen

och ändå så är den planerad

viljan är ju frigjord, så leve friheten!

i frihet blev jag integrerad

vägen är öppen och himmelen är blå

oktober är omvälvningsmånad

tron är den grund som jag önskar bygga på

fast jag blir förnedrad och hånad

inget kan skilja mig från Din kärleks ljus

jag fortsätter dricka ur källan

där lovsång ljuder och änglavingars sus

har mött den som räddats ur fällan

snaran är sönder och fågeln, den är fri

så sjunger jag nu glad i hågen

fylld av Din frid är det svårt att låta bli

Du är alltid god och bevågen

 

 

LARZ GUSTAFSSON  151004




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-04 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP