Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INNERLIG

innerlig och het

stiger bönen mot Din tron

innerlig och het

sådan är jag som person

tidens tecken är

som en eldskrift på en mur

revolutionär

är dess rot och dess natur

altarglöd berör

det som finns här innanför

så att det som stör

aldrig falnar eller dör

genom alla hot

blir jag räddad, liksom lot

längs min pilgrimsstig

till det mål jag strävar mot

innerlig och het

från ett hjärta satt i brand

bön till Den som vet

och som bär mig i Sin hand

 

 

LARZ GUSTAFSSON   4/10 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-04 17:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, en vacker och innerlig bön...
2015-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP