Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Vad ska jag göra?

 

det är mulet denna tidiga fredagsmorgon

men långt där bortom hustaken

kan jag ana solen

jag är ledsen arg

ja riktigt förbannad

vad ska jag göra

i går tog jag tag i mina värkande fötter

fick en tid på vårdcentralen

träffade en läkare

som nästan direkt förstod

vad som hänt med fötterna

dom är överansträngda

inflammerade

han anade att jag gjort något

som inte är bra för

diabetesfötter

steget ut på altanen som är högt

alldeles för högt

enligt hyresvärden normalt

varje gång jag går ut på altanen

får jag hålla mig i dörrkarmen

det skär som knivar i vänstra foten

den som jag sätter ner först

det gör inte lika ont i höger fot

men det känns

läkaren tyckte att det var dags

att göra något åt

det höga steget

jag undrar

om hyresvärden förstår

det jag råkat ut för

jag varken litar eller tror på dom

än har inte någon kommit

för att sätta ny list i sovrumsfönstret

som är otätt

och har varit det länge

min önskan

är lite förståelse från hyresvärden

det verkar som det saknas empati

från deras sida

nu är jag på krigsstigen

ingenting kommer att stoppa mig

från att kräva ersättning

för att jag inte kunnat använda altanen

och fått inflammation i fötterna

för deras bristande

intresse

att hjälpa mig som hyresgäst

att få det som är fel

tillrättat

så jag säger tack pilsundet

för att mina fötter blivit

inflammerade

 

 

anits 9 oktober 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-09 09:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det måste ändå kännas bra att ha träffat en läkare som förstod problemet...
2015-10-09

    Dan Myrbeck
Inget slut på denna hyresvärds
dumheter!!
2015-10-09

    ej medlem längre
Ja, jag skulle då flytta ifall jag blev så illa behandlad av hyresvärden. Men det kanske finns något ledigt, å byte vore kanske ett alternativ! Lycka till!
2015-10-09

  Bibbi VIP
Jag ser ingen utväg och förstår Din motvilja för att flytta igen.
Lever på hoppet om en lösning på plats.
2015-10-09

  Lars Hedlin
Håller med Spanaren här ...Bästa är att förnya omgivningen ...Kanske resa bort ett litet tag hämta kraft ..kram <3
2015-10-09

  Ljusletaren
Byt lägenhet så du får lugn och ro. Kroppen går faktiskt före allt annat även om du trivs där du bor. Denna hyresvärd lyssnar inte och det vet du så väl om/kram
2015-10-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP