Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OFRID - haiku

Blank vattenyta

svarta båtar på väg bort

hajar stör friden




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-12 18:05



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
tänkte först på lakritsbåt sedan på ångestgråt
människor i sköra båtar på hav
2015-10-13

  Lars Hedlin
Orons hav
2015-10-13

  Blomma-Stjärna VIP
ger mig tankar på flyktingar som jagas av all slags hajar!
2015-10-13

  Rise Little One
Livet på gott och ont...
2015-10-12

    ej medlem längre
Säger som Zavanna nedan
kram
2015-10-12

  M.Eta
Låter inte bra, att hajar stör friden alltså!!
2015-10-12

  Onomatoprofet VIP
Jag kan se fenorna....
2015-10-12

    Dan Myrbeck
Ja, man önskar det var
valår.
2015-10-12

    ej medlem längre
En haiku som säger mycket om livet.
2015-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP