Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONTAKT MED VERKLIGHETEN

har du kontakt med verkligheten

i denna flyktbenägna tid?

söker du tröst i upprymdheten

som kommer ur en konstgjord "frid"?

har sanningen ställt dig mot väggen

så att din ystra dans tog slut?

den som du dansade på eggen

med en havanna i din trut

 

 

hur tar man avstamp i ett gungfly?

där får man föga fotfäste

när man är sjunken i en djup dy

behöver man ett örnnäste

har du kontakt med verkligheten

med Honom som har skapat den?

när jag blev evighetsmedveten

tog jag emot befrielsen

 

 

allt det förljugna fick då abdikera

till förmån för ett helt nytt liv

har du kontakt med verkligheten

eller vill du helst förbli naiv?

 

 

LARZ GUSTAFSSON   12/10 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2015-10-12 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP