Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRO INTE FÖR ETT ÖGONBLICK

tro inte för ett ögonblick
att jag håller tand för tunga
och även om jag gjorde det
skulle stenar börja sjunga
tro inte för ett ögonblick
att jag tänker kompromissa
jag tänker inte sälja mig
eller lägga mig som vissa


tron är en övertygelse
det är därför som jag talar
låt midnattsropet genljuda
ifrån berg och ner i dalar
ett kungligt påbud utgick och
det är vår missionsbefallning
den är så mycket mer än bara
att känslor är i svallning


tro inte för ett ögonblick
att vi böjer våra ryggar
tro inte att vi flyr vår kos
till ett avstånd som betryggar
vi håller oss till Herrens Ord
som står fast i evigheten
här finns det ingen prutmån alls
länge leve kampenheten!


LARZ GUSTAFSSON  12/10 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-12 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP