Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förtryckts referat.


Dubbelgångare, kopior i mängd!


Befinner mig i galningars Logi.
Det vimlar, här, av kopior på folk,
man känt å sett i detta liv ! ! ! ! :

Gamla väninnor å klasskamrater,
yngre kärlekar, som gått förbi, -
sexiga brudar, som väntar på
att få pippa nånn Snygging,
ens egen bortgångne make,
död, sen, - snart, - 7 långa år,
nu, förlovad med en minst
20 år yngre förmåga, --- ja, -
Listan kan göras lång, sörru !..

När många samlas och interagerar,
blir det svårt - - eller omöjligt
att få sig en blund! Man är ute
efter gökning, helt enkelt ! Men,
alla kan, ju, inte älska alla !!

Alla signalerar att jag ska
hållas, själv, - åtminstone nattetid !

Inte en käft vågar pussa min
hatade, ratade trut ! --

Ser fram emot Morgonen, Ljuset å Dagen ....-





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 198 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-10-13 17:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Gott att ändå kunna se framåt...
2015-10-18

    Elisabeth Nilsson VIP
En sällsam värld att befinna sig i. Beskriven med starka ord och bilder.
2015-10-14

  i af apa
härlig
energi!!

må lyckan
komma...
2015-10-13

    ej medlem längre
Så många människor men ändå känner man sig ensam.
2015-10-13

  Marita Ohlquist VIP
Den sista raden är en bra avslutning på texten!
2015-10-13

    ej medlem längre
Långtråkiga nätter, bättre hemma när man gör som man vill...
2015-10-13

    Dan Myrbeck
Haha - där ser man!
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf