Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nåra sekvenser.


Skral!


Min själ är ett
skövlat land,
en sprängd bro,
ett slagfält, över
vilket kråkor kretsar.

Regnbågsfjärden
skimrar i minnet ...
Var finner jag
en väg tillbaka
till det solida ?

Nu, längtar jag hem!
HÄR. kan man, ju, inte
stanna ! Jag bryts
ner, dag för dag ...
Måste resa mig --

och gå ! Lämna
de fula Traumat -
bakom mig å
gå vidare, om jag
ska överleva, alls !

En nypa kall, frisk
oktoberluft ute
på balkongen
rensar upp i
fadda sinnen.

Dimman har lättat
från staden och
själen; tröttheten
känns inte lika
besvärlig, nu !





Fri vers av Marianne Räf
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-17 11:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla berör..
2015-10-19

  Blomma-Stjärna VIP
steg för steg på väg hem!
2015-10-17

  överlevaren VIP
Välbeskrivet och vemodigt!
2015-10-17

    ej medlem längre
Hemma hos sig själv, där det finns en dörr att stänga mot yttervärlden kan man äntligen slappna av och bli sig själv igen.
2015-10-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Snart är du kanske åter i verkligheten. I din borg.
2015-10-17

    ej medlem längre
Önskar dig allt gott! Kram
2015-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf