Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN ORKAR

"i don't need anyone"

ska bli min signatur

ingen behöver mig

när jag har spårat ur

så kallnar kärleken

det är ett tidstecken

du har fullt upp med dig

jag har fullt upp med mig

 

 

jag kvävs av alla krav

vill inte bli en slav

som tvingas in i den

krävda gemenskapen

nu har du höjt nivån

stick bara härifrån

min fria viljas val

helt utan samvetskval

 

 

"i don't need anyone"

era expressosvar

ert papegojpladder

fast food repertoar

behöver ingen hets

behöver ingen stress

vill du förmedla sånt

har du fått fel adress

 

 

LARZ GUSTAFSSON  18/10 2015

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2015-10-18 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP