Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

WOLLTER OCH DIXIE CHICKS

dixie chicks och sven wollter

märklig kombination

funkar som ett slags plåster

på en tung depression

någon i personalen

valde cd:n åt oss

boken valde jag själv och

den är läsvärd, förstås

 

söndagsnjutning på bibblan

ostörd också, bevars!

ingen kommer och dribblar

ingen scen, ingen fars

bok och cd fungerar

i en cool symbios

men det krävs ändå mera

för att kurera neuros

 

 

LARZ GUSTAFSSON   18/10 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2015-10-18 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP