Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TOM & HELEN

jag gillar "tom & helen"
med paul paljett
det tycker du är fel
FINNS det fel och rätt
i det vi kallar smakriktning -
i så fall
vem är det som dikterat
en sådan mall?


LARZ GUSTAFSSON  18/10 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2015-10-18 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP