Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mot ~ Sällhet.


Lyckan


Lyckan står --
å väntar,
bakom hörnet.

Vi möts i den ! ~~~






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 218 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-19 15:09



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja det gör vi....!
Jag letar efter det hörnet, kan du ge mig vägbeskrivning?


2015-10-20

  Lars Hedlin
Så vackert :)
2015-10-20

  Blomma-Stjärna VIP
läser och ler och läser och ler igen!
2015-10-19

  louisegirl
Så fint och hoppfullt ordat
2015-10-19

    Dan Myrbeck
Mycket bra skaldat!
2015-10-19

    ej medlem längre
Positiva ord som sprider hopp och tro.
2015-10-19

  Maj-Lis VIP
Fint
2015-10-19

    ej medlem längre
Det låter bra!
2015-10-19

    ej medlem längre
En mycket fin och härligt effektiv kortdikt! Den har verkligen glimten i ögat!
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf