Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEFRIA MIG!

 

Mina ord

bjuder upp

till kärleksdans

 

och du

tar mig

på orden

 

låter

dina läppar

dansa tango

 

över hudens

böljande

landskap

 

jag flämtar

brinner

med öppen låga

 

när du begär

och befriar

mitt innersta

 

med kärlekens tunga




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-10-20 17:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastiskt varm och sensuell...
2015-10-21

  Marianne Räf
"...låter dina läppar/ dansa tango/ över hudens böljande landskap..."

Så fint å passionerat !
2015-10-21

  Lars Hedlin
Hot Hotter Hottest :)
2015-10-21

  Blomma-Stjärna VIP
het, härlig erotik!
2015-10-20

  Rise Little One
Det brinner en låga i din fina text!
2015-10-20

    Dan Myrbeck
Härligt! Hoppas dina versfötter
gillar att dansa.
2015-10-20

    ej medlem längre
Elden bor i erotikens dans.
2015-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP