Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Att be om hjälp

 

det är inte alltid så lätt

att be om hjälp

jag vill klara mig själv

ordspråket

själv är bästa dräng

många gånger

är det svårt

att klara sig

på egen hand

det är då det gäller

att inte försöka

vara så duktig

utan ta emot

den hjälp jag behöver

det kan betyda mer

än jag själv förstår

tacksamheten över hjälpen

känner jag

i mitt hjärta

när jag förstår

hur viktigt det är

att be om hjälp

när jag behöver

och inte kan själv

 

anits 21 oktober 2015




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-10-21 06:12



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Sant
Det är svårt, men så värt det
Kramar
2015-10-26

  Fem hjärtan VIP
Ibland måste man be om hjälp..Klokt att inse det i tid!
2015-10-23

  ResenärGenomLivet
Det är bra att inse att man behöver hjälp ibland...det behöver alla...
2015-10-23

  Eva Helene VIP
Kloka tankar och ord!
2015-10-21

    Dan Myrbeck
Den största styrkan är
att inse sina svagheter.

Det är bättre att be om hjälp
för tidigt än för sent.
2015-10-21

  Sofhia Wirström
mycket bra insikt
vi alla behöver bli bättre
på att be om hjälp
2015-10-21

    ej medlem längre
Ja, man får vara tacksam å våga när man inte klarar det själv.
2015-10-21

  Ljusletaren VIP
Härlig insikt du har kommit fram till ... grattis/ kram
2015-10-21

  Lars Hedlin
JA så sant som det är sagt! kram
2015-10-21

  M M Mannheim VIP
Att hjälpa en medmänniska är heligt!
2015-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Själv är jag rätt att vara till besvär.
2015-10-21

  Bibbi VIP
Verkligen viktigt påpekande.
2015-10-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP