Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barn som växer upp med våld


Våld

Våld i nära relation

I min låda finns 22 barn
Alla barn bor i våldets hus
Sockerflickan möter rädslan i barnen
Polisen hör barnen berätta
om slag,strypgrepp och sparkar
Familjehemligheter
Ingen ser
Vittnen tystnar
Det fortsätter
Inte varje dag
Inte så mycket på helgerna
Viskar en sexårig flicka




Fri vers (Fri form) av ellie@eliseafaros.se
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-22 07:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om många ungars bistra verklighet!
2015-10-23
  > Nästa text
< Föregående

ellie@eliseafaros.se
ellie@eliseafaros.se