Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Icke-fristående fortsättning på "PARENTESEN"


OCH TILL RÅGA PÅ ALLT

vi är inga snygga tjejer

som fyller er jämställdhetskvot

vi är inga PK-lakejer

eliten kan luta sig mot

vi tillhör inte Partiet

vi har inga medlemskort

det snackas så mycket om frihet

men kommer den stänger man fort

 

 

 

vi uppfyller inte kriterier

den styrande kretsen satt upp

vi är blott en samling bakterier

som inte ens syns under lupp

så låtom oss fröjdas på soptippen

bland råttor och kråkor och mask

alltmedan ni rynkar på nästippen

åt sådant förkastligt patrask

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/10 1015

 

http://www.punktjafs.com/?p=851




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-25 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP