Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRODUKTIV

det är varmt för att vara oktober

sista löven blåser ner

för det friskar på här vid bukten

medan sparsam höstsol ler

jag har eftermiddagen framför mig

liksom resten av mitt liv

och så länge jag lever och rör mig

vill jag vara produktiv

 

 

jag är skapad för att vara aktiv

inte sitta still och glo

det finns gärningar Gud förbereder

jag går in i dem i tro

ingen passivitet i Guds Rike

bara vila ut ibland

och i Honom jag lever och rör mig

vägledd av Hans fadershand

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/10 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-25 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP