Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt hör ihop


Vi möts

Sorg är mörka moln som fastnat i hjärtat.
Om vi för ett ögonblick fick se våra älskade
Så skulle vi se kärlek och glädje
För de som inte längre är med oss
Lever fria och kärleksfulla
På en arms avstånd
Sträck ut armen
Rör handen
Du är där
Ni är tillsammans




Fri vers (Fri form) av ellie@eliseafaros.se
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-25 21:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text som väcker tankar och känslor!

"Ni är tillsammans"
2015-10-26
  > Nästa text
< Föregående

ellie@eliseafaros.se
ellie@eliseafaros.se