Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRE SKOVLAR SAND

 

Blek blondin

allvarlig min

ser sin spegelbild

 

Vem är hon?

 

kopian skrattar

formar läppar

till I love you

 

Vem är hon?

 

är det jagets

två halvor

lika olika

 

som vill vara här

men mest där

 

kanske är det så

när inga svar är givna

 

och tiden

nöter stenig väg

 

till tre skovlar sand

på kistan




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-27 17:35



Bookmark and Share


  Marianne Räf
De 4 sista raderna utgör
ett skönt slut på dikten!
2015-10-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
intresseskapande samt välfilulerad skrivelse
2015-10-28

  Ingrid Trolle
Bra text om
människans
kluvenhet
2015-10-27

  Lars Hedlin
Ibland så ställr rädslan til det mer än som behövs!
2015-10-27

    ej medlem längre
När två personligheter brottas om uppmärksamheten...och rädslan är domare.
2015-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text som sätter fart på tankarna!
Funderar på om spegelbilden förmedlar en önskan?
Så tänker jag.
2015-10-27

    Dan Myrbeck
Får mig att tänka på ordet dilemma,
där di = två och lemma = väg.

Bra om människans
kluvenhet.
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP