Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Om jag bara visste

 

i dag måndag skulle jag uträtta

så mycket

till apoteket hämta ögondroppar

der var som vanligt

slut från tillverkaren

kommer ungefär 20 november

jag hoppas dom jag har

räcker till dess

samtidigt som besöket på apoteket

var min tanke att gå in i receptionen

på vårdcentralen

fråga om ett intyg

om inflammationen på mina fötter

det gick inte

jag måste gå hem och ringa

det gjorde jag

blev uppringd

och lovad att läkaren skulle ringa

halv fyra

nu är klockan snart halv fem

om en halvtimme är det meningen

att jag ska till hembygdsgården

för att pyssla inför julmarknaden

jag hinner bara tänka

att han inte kommer att ringa

när telefonen ringer

det är läkaren

jag frågar om ett intyg

som jag kan ge till hyresvärden

det är inga problem med att få det

innan vi slutar samtalet

säger han

du ska vara rädd om dina fötter

och dig själv

det är viktigt

inte för långa promenader

det är bättre med korta

ett par tre gånger om dagen

på fredag kommer dom hit

från hyresgästföreningen

jag har svårt att tro det

men så är det

det har kommit in fler anmärkningar

på hyresvärden

så är det är väl dags för dom att agera

 

 

anits 26 - 27 oktober 2015

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-10-27 07:25



Bookmark and Share


  axveronika
vilken livaktig kavalkad av vardag
2015-11-02

  ResenärGenomLivet
Ja, nu hoppas vi verkligen att det händer något...
2015-10-31

  Bibbi VIP
Hoppas nu på det bästa tänkbara för mig.
2015-10-29

  Lars Hedlin
Ja ibland så släpper det bara så där när man minst anar det!
2015-10-27

    Dan Myrbeck
Jag ger rådet att ha några förpackningar hemma, för ibland är det leveransstörningar. Man får ju köpa när 2/3 av tiden gått om man har exp kvar.

Nu MÅSTE hyresvärden agera!
2015-10-27

  Larz Gustafsson VIP
Det där att man måste gå hem och ringa är störtlöjligt.
2015-10-27

  Ljusletaren
Nu rör det på sig ... heja, heja /kram
2015-10-27

    ej medlem längre
Hoppas verkligen att allting ordnR sig för dig!
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP