Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYSSEN - haiku

Njut kärlek sakta

håll smaken kvar i munnen

av kyssens essens




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-10-30 17:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen härligt :)
2015-11-01

  M.Eta
Fin beskrivning av en kyss.
2015-10-31

  Rise Little One
En kärleksfull haiku!
2015-10-30

  M M Mannheim VIP
.....som sägs vara försvar mot sjukdomar!
2015-10-30

    ej medlem längre
Sensuellt och längtansfullt.
2015-10-30

    Dan Myrbeck
Härlig haiku!

Gillar särskilt "kyssens essens".
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP