Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


En nästan sömnlös natt

 

når klockan visade halvfem

hade jag fått nog av att ligga och hosta

så jag gick upp

drack varmt te med lite honung

det hjälpte en stund

nu sitter jag här vid datorn

hostar och hostar

undrar var har jag varit

och mött dessa baciller

trött är jaglägga mig igen

det är ingen ide

då blir hostan ännu värre

så jag kämpar på

kanske kan jag slumra till

i soffan några minuter då och då

under dagen

 

anits 29 0ktober 2015

 

 

 




Fri vers av anits VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-29 05:55



Bookmark and Share


  gj57an
själv är jag har kämpat på med förkylning i 5 veckor
2015-10-31

  ResenärGenomLivet
Ja, denna hosta kan man klara sig utan tycker jag...men det är bara att låta tiden läka...
2015-10-31

    Dan Myrbeck
Har jag tyvärr också drabbats av vid några tillfällen - allt annat än trevligt, det vet jag!

Tänk att det bara skiljer två små prickar mellan höst och host - prickarna är säkert virus!

KPD!
2015-10-29

  ULJO
Hoppas det snart går över
2015-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Är det influensa?
2015-10-29

  Lars Hedlin
Hoppas att du åter får din kraft vännen <3 kram
2015-10-29

    ej medlem längre
Ja, ta igen dig på soffan du å lycka till med kureringen
,
2015-10-29

  Bibbi VIP
Hoppas på återhämtning under dagen.
2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP