Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I BETONGEN - tanka

I betongförort

lever otända stjärnor

får inte lyskraft

allt som syns är kravaller

stenar och brända bilvrak




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-10-29 16:45



Bookmark and Share


  Henning Hson
Du förmedlar bra!
2016-01-09

  aol
Ja under växer myllan,
2015-11-18

    ej medlem längre
Synlig sanning
men, under ytan finns så mycket mer..
2015-10-30

  Rise Little One
En dyster vardag för många!
2015-10-30

  Lars Hedlin
En stark vardag för många!
2015-10-30

  Angel of love
Text ur verkligheten.
2015-10-30

  Bo Himmelsbåge
Tyvärr...!
den förkvävda elden inom de grå betongmurarna når inte alltid stjärnstatus....
ofta sveder den bara den redan svedda Jorden svart...

Mycket fin tanka...
att ha i tankarna...
2015-10-29

  M.Eta
Inget trevligt boende!
2015-10-29

    Dan Myrbeck
Mycket bra belyst!

Tyvärr är förort
ofta motort.
2015-10-29

  ULJO
Bra beskriven verklighet
2015-10-29

    ej medlem längre
Tiderna är hårda för många just nu...
2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP