Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Favorit i repris.


ÅT HELVETE MED DET SPIRITISTISKA ALLHELGONAFJANTET!

 

 

en liten demon

i syrénbersån

men sanningen vill man

sjappa från

så lägger man till

och drar ifrån

en liten demon

i syrénbersån

så enkelt det blir

med eskapism

man undviker smidigt

varje schism

man ljuger sig bort

till shangri la

där trivs en demon

förträffligt bra

 

LARZ GUSTAFSSON 6/11 2010

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-30 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP