Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖRUTSAGT

det blir kallare nu

hos de flesta

jag är snart lika kall

som min nästa

 

 

LARZ GUSTAFSSON  31/10 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-31 14:33



Bookmark and Share


  Minkki VIP
brrr. den var bra
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP