Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLANDAR OCH GER

jag bara blandar och ger

här finns det mer än det ni ser

än det som möter ögonen

och det som föder lejonen

om något landar hos er

så kan det kanske sjunka ner

eller förpassas dit det var

av vars och ens immunförsvar

 

 

och du som vill bli åtråvärd för rätt person

ska inte aspirera på mitt hjärtas tron

med all mått mätt är du seklets sensation

men mott och mal bekämpas av min ciceron

 

 

 

en fragmentarisk turné

här finns den blandning jag kan ge

en färgglad dagbok i neon

där jag lagt till och dragit från

tusenårsriket ska bli

ett slut på dårars anarki

en legendarisk succé

contra ett fiaskos exposé

 

 

LARZ GUSTAFSSON  4/11 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2015-11-04 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP