Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VIKINGAR

 

jag har aldrig gillat vikingar

jag betraktar dem som pack

deras tro som född av djävulen

och jag spyr på allt ert snack

om de drakskepp som de seglade

och om deras vilda liv

att nazister hyllar slöddret

gör mig än mer negativ

 

 

LARZ GUSTAFSSON   29/5 2014

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-04 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP