Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLASÖRJAN

 

 

 

där dansar en av de sammansvurna

en av de andligen oomskurna

ler diaboliskt mot auditoriet

ormarna ringlar mot krematoriet

där dansar avskum från underjorden

oljiga fotspår på matsalsborden

här konspirerar ett häxsymposium

manifesterar mot evangelium

dansen på glödande kol i natten

tango för örterna i rabatten

bittra som vattnet en gång i mara

den som går in låter hoppet fara

trehundrafyrtio foster i ett kloster

njutningskulturens döda minusposter

önskar mig slutet som är själva början

önskar bli upplyft ifrån själasörjan

 

LARZ GUSTAFSSON 18/11 2010

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-04 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP