Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Undrar stillsamt ibland...




hur lång en livstid
behöver vara

för att man ska hinna
lära känna och älska
sig själv

till fullo ?


©Teresia Ridell (4/10-2015)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 230 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-11-04 18:43



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket tänkvärt och bra skrivet! Jag har funderat en hel del kring allt som den moderna människan förutsätts hinna med på alla områden, och
där bör ju detta om något inkluderas.
2015-11-05

  Lars Hedlin
En hel evighet man lär sig alltid något nytt <3 kram
2015-11-05

  aol
Jaa det är genom sej själv du lär dej älska andra och tvärtom, en tänkvärd text som tål att begrundas,
2015-11-05

  Heikki Hellman
Det finns inget riktvärde uttryckt i tid, de flesta lär sig aldrig känna eller älska sig själv, på andra sida har jag mött dem som älskar sig själv så snart som de fattar att det vore möjligt!
2015-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Det går inte utan Guds kärlek. Och sanningen att säga är det svårt ändå ibland.
Jag SPYR på mina karaktärssvagheter.
2015-11-04

    ej medlem längre
En stor och svår fråga...bara man själv och tiden får visa svaret.
2015-11-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att fundera på!
Beror nog på vem man är.
Har kommit en bit på väg men inte nått ända fram.
2015-11-04

  KYREUS of Sweden
Ärligt.
2015-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell