Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jubel!

Glädjen bor
i barnens ögon.
Jublande över undret
-nu snöar det!!!!!!!
Stora täta flingor
snögubbsväder.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-11-09 20:05



Bookmark and Share


  Amari
Att få så mycket fin snö, att man kan göra både snögubbar och snöänglar, får även många vuxnas ögon att tindra...
i alla fall mina!
2015-11-16

  Linda CH VIP
Härlig är känslan med första snön!
2015-11-12

  anits VIP
Härligt skrivet om den första snön!
2015-11-12

  ResenärGenomLivet
Åh så härligt...den första snön är speciell...
2015-11-11

  Lars Hedlin
Just precis så.....
2015-11-11

  louisegirl
Underbart!
2015-11-10

    Dan Myrbeck
Hääääärligt!

Fastnar särskilt för en liten text-i-texten - Aforismen nedan:

Glädjen bor
i barnens ögon.
2015-11-10

  ULJO
Ja vilken sann glädje
2015-11-10

  Eva Helene VIP
Skön upptäckarglädje här, och jag märker att den spiller över på den vuxna skribenten också :) Fint!
2015-11-10

  Ljusletaren
Sant men även en vuxen kan få barns ögon när det snöar. Ännu ingen snö hos mig bara snöblandat regn igår/kram
2015-11-10

  Marita Ohlquist VIP
Härlig text om ungar som leker och har roligt ute!
2015-11-09

    ej medlem längre
Så underbart med barnens glädje!
2015-11-09

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt! Jag önskar att jag hade
barnasinnet kvar. Fin dikt.
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP