Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är kort


Tack för idag

Tack för idag
För det jag gjort
Glada skratt under dygnets dag och natt

Solen har lyst kallt och klart
Månskensvacker himla natt

Livet är gott mot mig
Ber dig
delar jag min dag ,idag med dig

Du och jag
Kärlek även denna dag

Tack för idag




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-09 23:59



Bookmark and Share


  mike irow
vackra ord/tack du Karina
2016-04-19

  Lars Hedlin
Så underbart man blir glad :) kram
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"